ارائه انواع نان و شیرینی توسط مجتمع گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی

ارسال شده در تاریخ : شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵

به اطلاع كلیه اعضای هیأت علمی، كارمندان و دانشجویان محترم می رساند كه واحد مشترك مجتمع گروه علوم و صنایع غذایی و صنایع پخت مشهد شروع به تولید آزمایشی انواع نان های نیمه حجیم (بخارپز)، سنگك (با حرارت غیرمستقیم)، شیرمال و انواع شیرینی کرده است.

برای تهیه این محصولات از ساعت 8 صبح تا 15 بعدازظهر روزهای اداری به نشانی : مجتمع صنایع غذایی، جنب گروه علوم و صنایع غذایی دانشكده كشاورزی مراجعه فرمایید.

واحد ویژه تحقیقاتی – آموزشی صنایع غذایی دانشكده كشاورزی

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (0 نظر)

    آخرین اخبار