معرفی کتاب : مبانی قند سازی و شربت گیری از چغندر قند

ارسال شده در تاریخ :
معرفی کتاب : مبانی قند سازی و شربت گیری از چغندر قند

کتاب مبانی قند سازی و شربت گیری از چغندر قند از مزرعه تا استخراج در کارخانه تالیف دکتر خلیل بهزاد و دکتر مصطفی شهیدی نوغابی در 332 صفحه و با قطع وزیری در تابستان 95  توسط  انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

این کتاب مجموعه‌ای کامل از مطالب علمی و عملی لازم را در ارتباط با تولید قند و شکر از چغندر قند، از مزرعه تا مرحله شربت‌گیری در اختیار مخاطبان قرار میدهد. از ویژگیهای کتاب حاضر، استفاده از منابع معتبر و روزآمد جهانی و انطباق آنها با شرایط اقلیمی کشور است، شاخصی که شاید حاصل سال‌ها تدریس، تحقیق و فعالیت مؤلفان در صنعت قند و شکر کشور باشد. از دیگر ویژگیهای کتاب پرداختن به فناوریهای جدید از قبیل استفاده از فرآیندهای غشایی و میدانهای پالس الکتریکی قوی در صنعت قند و شکر است که خود می‌تواند آغازگر ورود فناوری‌های مزبور به این صنعت مادر در کشور عزیزمان باشد.

تصویر جلد کتاب در ابعاد بزرگتر

book.ghand

.

 

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/ferdowsium

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (0 نظر)

    آخرین اخبار