معرفی کتاب : توسعه و تولید ماست و سایر فرآورده های لبنی فرا سودمند

ارسال شده در تاریخ :
معرفی کتاب :  توسعه و تولید ماست و سایر فرآورده های لبنی فرا سودمند

کتاب توسعه و تولید ماست و سایر فرآورده های لبنی فرا سودمند تالیف فاتح ییلدیز و ترجمه دکتر مصطفی مظاهری تهرانی و دکتر محسن قدس روحانی و مهندس محمد امین میری در  306 صفحه و با قطع وزیری در تابستان 1395 توسط  انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

مسائل ذیل در این کتاب مورد بحث و بررسی قرار گرفته است :

ماست و ساير فرآورده‌هاي تخميري شير علاوه بر داشتن طعم و ارزش غذایی منحصر به فرد دارای خواص غذایی فرآسودمند بسياري نیز هستند، به گونه‌ای که حتی بعد ازگذشت 5000 سال از مصرف آن‌‌ها، هنوز به طور کامل شناخته نشده‌اند. امروزه انواع ماست می‌تواند به صورت میان‌وعده استفاده شود و جایگزینی مناسب برای غذاهای آماده‌ی با ارزش غذایی پایین باشد.

كتاب حاضر مشتمل بر هفت فصل بوده و در آن مطالب مهمي از قبيل تاريخچه، انواع، روش‌هاي توليد، ميكروبيولوژي، بيوشيمي و اثرات سلامت بخشي ماست، آيران، كفير، كوميس، نوشيدني‌هاي لبني پروبيوتيك و تركيبات لبني زيست فعال فرآسودمند بحث و بررسی شده است. بر این اساس مطالعه این اثر مي‌تواند مورد استفاده محققان، دانشجويان و صاحبان صنايع قرار گرفته و اطلاعات ارزشمندی را به آنان ارائه کند.

تصویر جلد کتاب در ابعاد بزرگتر

book_m

.

.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/ferdowsium

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (1 نظر)

    harati
    پنجشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶

    با سلام، جای معرفی کتاب های تازه منتشر شده دانشگاه واقعا" در اخبار دانشگاه خالی بود که مدتی است به آن توجه می شود. بسیار عالی . متشکرم

    آخرین اخبار