دستاورد های ارائه شده انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

ارسال شده در تاریخ :
دستاورد های ارائه شده  انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

انجمن علمی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد به منظور ارائه دستاوردهای خود ، تولیدات تهیه شده این انجمن را در غرفه انجمن های علمی صنایع غذایی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده است.

نان های سبوس دار چاو دار

نان سنگک بخارپز

دونات بدون آرد گلوتن

سویای فرآوری

دونات تولید شده در این مجموعه از آرد بدون گلوتن تهیه شده است و دارای قند کمتری است که برای افراد با بیماری سلیاک و مشکل روده ی بزرگ بسیار مناسب است.

نان سنگک تولید شده با حرارت غیرمستقیم شعله و بدون دخالت دست پخته می شود

.سویای تولید شده در این مجموعه که 70 بار فرمولاسیون آن تغییر پیدا کرده است و ترکیبات وپروتئین های آن بسیار شبیه به گوشت است.

خاویار گیاهی که نام آن کینوا است و گیاهی بین غلات و حبوبات است و میتواند مشکل تغذیه در جهان را برطرف کند .

.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/ferdowsium

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (0 نظر)

    آخرین اخبار