بازديد اساتيد و روسای دانشگاههای ايالت بلخ افغانستان از مجتمع تحقيقاتی ـ آموزشی صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد

ارسال شده در تاریخ :
بازديد اساتيد و روسای دانشگاههای ايالت بلخ  افغانستان از مجتمع تحقيقاتی ـ آموزشی صنايع غذايی دانشگاه فردوسی مشهد

جمعي از اساتيد و روساي دانشگاههاي ايالت بلخ افغانستان در ادامه حضور خود در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد از مجتمع تحقيقاتي ـ آموزشي صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد ديدار كردند.

در اين ديدار كه دكتر احمد نظامي رئيس و دكتر سعيد زره داران، معاون پژوهشي دانشكده كشاورزي نيز حضور داشتند، بازديدكنندگان شاهد حضور مستقيم دانشجويان در خطوط مختلف توليدي مجتمع صنايع غذايي بودند.

دكتر مصطفي مظاهري، رئيس مجتمع و مدير گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي توضيحاتي را در خصوص نحوه كار مجتمع صنايع غذايي و چگونگي ارتباط مستقيم صنعت و دانشگاه در اين واحد ارائه نمود. وي از اين مجتمع به عنوان يك نمونه موفق در بحث آماده نمودن دانشجويان براي كارآفريني و مدلي مناسب از كلينيك هاي تخصصي دانشگاهي ياد كرد.

لازم به ذكر است مجتمع تحقيقاتي ـ آموزشي صنايع غذايي دانشگاه فردوسي هم اكنون در سه سالن مجزا، خطوط توليد فراورده هاي لبني، فراورده هاي نانوايي و قنادي و فراورده هاي ميوه و سبزيجات را دارا مي باشد كه در طول سال دانشجويان مقاطع مختلف كارشناسي و تكميلي بخشي از دروس خود را در اين واحد مي گذرانند.

در پايان ديدار، رئيس مجتمع تحقيقاتي ـ آموزشي صنايع غذايي آمادگي خود را براي پياده سازي مدلي مشابه با اين واحد در دانشگاههاي طرف قرارداد با دانشگاه فردوسي از جمله دانشگاههاي ايالت بلخ افغانستان اعلام نمود كه مورد توجه و استقبال بازديدكنندگان قرار گرفت.

800535

800536

.

.

 

 

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/ferdowsium

 

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (0 نظر)

    آخرین اخبار