رستوران سنتی و ضیافت سرای دانشگاه فردوسی مشهد همزمان با ولادت پیامبر اکرم (ص) افتتاح شد

ارسال شده در تاریخ :
رستوران سنتی و ضیافت سرای دانشگاه فردوسی مشهد همزمان با ولادت پیامبر اکرم (ص) افتتاح شد

رستوران سنتی ویژه بانوان و ضیافت سرای دانشگاه فردوسی مشهد هم‌زمان با میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) و روز دانشجو با حضور مسئولین دانشگاه افتتاح گردید.

دکتر مسعود همایونی فر مدیر رفاه و سلامت دانشجویان در حاشیه مراسم افتتاح این دو پروژه، به این نکته اشاره کرد که در راستای اعتلای حقوق شهروندی و حقوق دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد تلاش گردید تا طرحی برای افزایش حق انتخاب و حق دسترسی دانشجویان ایجاد شود و این دو پروژه که بخش اعظم آن به همت بخش خصوصی ایجاد شد، تلاش و کوشش برای افزایش بهره‌وری و ایجاد فضایی مناسب برای دانشجویان بوده است. وی همچنین افزود که طرح افزایش رستوران‌های مکمل در سطح دانشگاه فردوسی مشهد از اولویت‌های معاونت دانشجویی و اداره تغذیه است و امروز شاهد افتتاح رستوران سنتی ویژه بانوان بودیم تا بتوانیم فضایی دل‌نشین و مناسب را برای دانشجویان دختر دانشگاه فراهم کنیم.

دکتر امیر سالاری سرپرست اداره امور تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن گرامیداشت میلاد پیامبر (ص) و روز دانشجو هدف از ایجاد و افزایش رستوران‌های مکمل را ایجاد فضایی مناسب برای دانشجویان ارزیابی کرد و افزود در رستوران سنتی که اکنون حدود 40 درصد آن تکمیل‌شده است و مابقی تا آینده‌ای نزدیک تکمیل می‌گردد، سعی شد تا از فضاهای سنتی و بومی جهت بهره بری بیشتر دانشجویان و همچنین آشنایی آن‌ها با معماری سنتی استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به این موضوع که طرح رستوران سنتی و ضیافت سرا برای اولین در سطح دانشگاه‌های کشور اجراشده است، این دو طرح را الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه‌ها دانست و افزود این شیوه توزیع غذا که دانشجویان دارای حق انتخاب برای نوع غذا و میزان آن هستند می‌تواند به هر میزان و هر مقداری از غذاهای دلخواه خود در فضایی آرام و مناسب استفاده کنند.

رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد از مزایای رستمان سنتی ویژه خانم‌ها را انتخاب نوع غذا به‌دلخواه و طبخ آن توسط خود دانشجو دانست و افزود که در کنار این حق انتخاب و دسترسی فضاهایی مناسب مانند سیاه‌چادر و آلاچیق ایجادشده و هر یک از این فضاها دارای شناسنامه هستند تا دانشجویان ضمن استفاده از این فضاها با شیوه ایجاد و آداب‌ورسوم سنتی ایران آشنا شوند که این موضوع به‌خصوص برای دانشجویان بین‌المللمی تواند رهواری برای نشان دادن فرهنگ و آداب رسوم ایران باشد. وی همچنین طرح غذای وزنی «weight food» را از ابداعات و نوآوری‌های رستوران ضیافت سرا عنوان کرد که در این حالت تمامی دانشجویان می‌توانند غذاهای دلخواه خود را انتخاب نمایند و به میزان وزن هر غذا هزینه آن را پرداخت نمایند که در این حالت اختیار و حق انتخاب و همچنین مدیریت تغذیه در دست دانشجو می‌باشد.

آقای قاسم‌زاده معاون حراست دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن ابراز خرسندی از افتتاح این طرح اذعان کرد که یکی از دغدغه‌های موجود در حوزه دانشجویی نبود فضایی مناسب و دلنشین برای دانشجویان به خصوص برای دانشجویان دختر بود که افتتاح این دو طرح توانست این خلاء موجود را به نحو مطلوبی پر کند و باعث شود تا دانشجویان به‌جای استفاده از فضاهای خارج از دانشگاه، از این فضای مناسب بهره‌مند شوند.

خبرنگار : الهی نژاد

801077

801080

801079

801078

.

.

کانال اخبار دانشگاه فردوسی مشهد

https://telegram.me/ferdowsium

      
    نظرات متعلق به فرستنده ميباشند. مسؤوليت محتواي آنها برعهده فرستنده است.

    نظرات (0 نظر)

    آخرین اخبار